Germaco

Een innovatieve tulpenkwekerij, met hart voor mens en bloem. Dat is Germaco. In 1988 begonnen als klein bedrijf met twee man personeel, een kwekerij van 17 hectare en een broeierij die 4 miljoen tulpen per jaar verwerkte. Nu een grootschalige onderneming met 150 hectare grond voor de tulpenteelt en een broeierij met een capaciteit van 80 miljoen tulpen per jaar. Het personeelsbestand van Germaco telt ruim honderd Nederlandse en buitenlandse medewerkers.

Wie zijn wij

Grootschalig en efficiƫnt ondernemen. Dat is de passie van de broers Gerard, Marc en Cees de Wit. Niet je leven dromen, maar je dromen leven. Wij werken voortdurend aan het zo efficiƫnt mogelijk maken van ons productieproces.
lees verder

Wat doen wij

Germaco is een echt no-nonsense bedrijf, waar we met elkaar samenwerken aan een mooi product. Onze tulpen vinden hun weg naar supermarkten in binnen- en vooral buitenland.
lees verder

Trots

Trots zijn we op de Germaco plukbak en broeikrat, beide door ons ontwikkeld. We stonden in de tulpenbroei vooraan bij de introductie van het containersysteem met volautomatisch vol en leegzetten van containers.
lees verder