Partners

Biovic

De Biovic techniek wordt benut om alle water/vocht bewegingen, luchtbewegingen en bolbewegingen kwalitatief te ondersteunen in hun onlosmakelijke verbondenheid. In binnen (broei) en buitenteelt.

Dit leidt tot een verbetering van de cel-kwaliteit bij genoemde onderdelen, een verhoging van de weerbaarheid, samenhangend een vermindering van ziekte en plagen en een vermindering van de 'gangbare chemie'.

De aanpak past in het klimaat streven zoals van overheidswege wordt aanbevolen, en door het publiek, het bedrijfsleven, het grootwinkelbedrijf wordt gezocht, en is 100% natuurlijk en duurzaam in optima forma en niet belastend, maar wel 100% ondersteunend aan leef en groei omgeving. Een totaal andere benadering dus.
www.biovic.nl/

L&M Rijnsburg B.V. Growing Together

L&M Rijnsburg B.V. is één van de grootste spelers in de internationale bloemenbranche. L&M werkt al bijna 70 jaar met de hoogste kwaliteit bloemen en de grootste exporteurs uit de markt. Zo vinden hun producten hun weg over heel de wereld.
www.lm-rijnsburgbv.nl/


Samen met onze transporteur L&M Rijnsburg en vele anderen hebben we een samenwerkingsverband: Growing Together. Het doel hierbij is optimale verbindingen tussen alle spelers in de keten: bollenkweker, tulpenbroeier, groothandel, exporteur, retailer en consument. Duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid: samen zorgen voor het beste resultaat!
www.growing-together.nl/

Brochure